Kontakt

Mikrojord startades 2013 efter att vi, Kajsa Sjaunja och Mattias Svensson, använt Effektiva Mikroorganismer och bokashi sedan 2011 i vår trädgård på cirka 8000 m2. Det är tydligt för oss att gynnsamma mikroorganismer behövs för i all ekologisk odling.

Mikrojord säljer Effektiva Mikroorganismer och informerar om hur de används i odlingar, dammar, till djuren, i städningen med mera. Kajsa håller kortare eller längre presentationer om EM och Bokashi för föreningar, företag, grupper och nätverk. Presentationerna anpassas efter gruppens intressen. Skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan om du är intresserad av veta mer om Effektiva Mikroorganismer. Du kan också mejla direkt till mikrojord@gmail.com eller ringa 0735-818180.

  4 svar på ”Kontakt

  1. Hej
   Jag har fått hem min första leverans av Terrafert jord som jag ska testa tillsammans med EM -som jag använt under ett par år o är mkt nöjd.
   En sak som jag undrar är hur jag ska göra för att få ut endast nån droppe/1ml (till småplantor o sådden), då det är så stort hål att hälla ur. Har ni nåt fiffigt tips? 🙂
   Vänligen Anna-Carin, Sundsvall

   1. Hej Anna-Carin!
    Jag brukar ta en doseringsspruta som man kan köpa på apotek. Eller så kan man hälla över lite Terrafert Jord i korken och ta med ett kryddmått och sen hälla tillbaka resten i flaskan igen, det är en stabil blandning av organiska syror med mikroorganismer.
    Vänliga hälsningar, Kajsa

  2. Hej! Jag undrar hur jag ska förvara en öppnad flaska ”effektiva mikroorganismer”
   Med vänlig hälsning,
   Charlotte

   1. Hej!
    8-18 grader är bästa förvaringstemperatur, samt mörkt. Men det går bra att ha flaskan i rumstemperatur, i ett skåp så den är skyddad mot solljus.
    Vänliga hälsningar
    Kajsa

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.