Ny säsong och ny leverantör

Nu börjar jag så chili, tomat och en och annan blomma igen efter vinterns uppehåll. Jag har varit på besök hos min nya leverantör och planerat vad jag ska sälja inför i det nya året. Det är så spännande! Nu vet jag ju att det här är något som behövs och att det funkar!

Jag kommer framöver att samarbeta med familjeföretaget Multikraft  i Österrike. De har hållit på med Effektiva Mikroorganismer sedan 1997 och har stor erfarenhet av att lösa de flesta problem som uppstår i lantbruk, odlingar och dammar. Multikraft har flera intressanta produkter för bland annat odling och djurhållning, som är nya för mig och som jag ska testa under våren och sommaren.

Och nu är det snart dags för årets första mässa i Malmö den 5-8 mars!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.